Youtube Facebook

( 096 )   908 54 85     ( 063 )   238 83 36
ПН.- ПТ.:  9:00 - 20:00       СБ.- ВС.: 10:00 - 19:00
Black Friday 2015
Главная » Статьи » Комфортна і стильна зима з Reima Sisarus

Комфортна і стильна зима з Reima Sisarus

До написання цієї статті вирішила долучитися наша старша донька. Вона побачила з яким ентузіазмом ми взялися до цієї справи і також виявила бажання приєднатися до нашого творчого колективу і коротко описати свою улюблену куртку Reima.

Ми свідомо навели текст в оригіналі, без змін, тому заздалегідь просимо вибачити за неформат, але ж ми і не обіцяли нудних та сухих статей ;)

І ось її невеликий але суттєвий внесок в нашу справу…

«Всім привіт. Сьогодні хочу написати маленький відгук про одну річ, яка зігріває мене взимку, вже не перший рік – це курточка від бренду Reima. Вона надзвичайно комфортна, гарна та ефектна.

 

 

Враховуючи те, що я ще та нестелепа, я іноді залишаю плями на ній, але вони дуже легко виводяться.

До неї легко підібрати одяг та взуття, бо вона пасує до всього.

В ній я себе почуваю комфортно навіть при -100о С (лютих морозах).

Окремо слід відзначити її колір – він дуже приємний для ока, яскравий, ви завжди будете виділятися в ній.

Отже, для мене це не якась абищиця, а річ, котра робить мою зиму теплою та комфортною».

 

Розмір курточки - 164, зріст доньки - 167-168 см

 

А тепер – трохи технічної інформації та погляд на куртку з точки зору батьків…

З перших рочків старша донька любила зиму і не боялася холоду, вона активна, до того ж, старшу школу обрала для себе не біля дому і їй доводиться постійно їздити в громадському транспорті. Саме тому ми вирішили купувати доньці не теплюще пухове пальто, а мембранну курточку.

Верхня тканина куртки цупка, міцна та щільна, в поєднанні з поверхневою гідрофобною обробкою, це забезпечує дуже добрі брудовідштовхуючі властивості. Саме тому яскравий і стильний колір куртки, який дуже сподобався доньці, не став каменем спотикання під час вибору одежини. Ще один ступінь захисту – це мембрана, її водонепроникність – 15000 мм, а дихаюча спроможність – 5000 мм. Утеплювача всередині куртки, традиційно для Reima, небагато – 140 г/м².

Сукупність цих факторів робить такий одяг дуже комфортним в умовах, коли зовнішня температура часто та різко змінюється, як от під час чередувань піших переходів на морозі з поїздками в транспорті. Під час подібних температурних «американських гірок», мембранний одяг Reima здатен згладити температурні піки і захистити дитину від надмірного перегріву, що призводить до потіння(потовиділення), та подальшого замерзання під час різкого падіння температури ззовні.

Ще одним плюсом такого одягу, на нашу думку, є те, що носити його можна не тільки під час морозів, а до +5 +7 С°. Практика останніх років довела, що наша київська зима – це здебільшого невеликий морозець до -5 С°, який часто змінює сльота +2 - 0 С°, і лишень пару тижнів можуть бути справді морозними. Отже, куртку донька носить не тільки взимку, а й частково восени та весною.

Щодо захисту від бруду: насправді,властивості куртки, пов’язані із цим аспектом, на практиці приємно здивували. Всі ми знаємо, що взимку бруду кругом більш, ніж достатньо, але завдяки захисту тканини, мокрі плями не залишають помітних слідів, або легко витираються. Нажаль, в таких місцях, як манжети, кармани ібіляблискавки, тобто ті, які часто контактують із брудними руками або рукавичками, на них з часом все одно виникають забруднення. Через це, виникаєпотреба прати саме цю курточку 2-3 рази за сезон, а не так, як ми звикли – 1 раз. Але це скоріш пов’язане з кольором саме нашої куртки, світлої та яскравої.

За два роки, що донька експлуатує куртку, жодних потертостей не виникло, навіть в таких місцях, як манжети чи внутрішня сторона рукавів. Також вона пройшла перевірку шкільним рюкзаком, який не залишивжодних потертих слідів на плечах.

 

 

Крій куртки подовжений до середини стегна, а на поясі є резинка, що підкреслює талію. Також куртка має глибокий капюшон із штучним хутром. І капюшон, і хутро можна відстібнути за бажанням.

В цілому, наша куртка виконана в кращих традиціях тм Reima: якісні, проклеєні шви, найкраща фурнітура, як от блискавка чи липучки, бездоганна функціональність та неповторний стиль.

Ось такий вигляд має куртка, після двох років ії використання.

 

 

 

 

 

 

Творчий колектив інтернет-магазина

www.mozayka.kiev.ua

 

При використанні матеріалів з цієї статті та її цитування,
посилання (прямий, не закритий від індексування гіперлінк)
на сайт www.mozayka.kiev.ua є обов’язкове, як на оригінальне джерело.

 

На даний момент в наявності така модель Reima Sisarus:

http://mozayka.kiev.ua/shop/details/2096-reima-531300-4190-reimatec-sisarus-dlya-devochek.html

http://mozayka.kiev.ua/shop/details/2097-reima-531300-6987-reimatec-sisarus-dlya-devochek.html

COPYRIGHT © 2014-2024 MOZAYKA